• Kwaliteit
  • Advies
  • Flexibiliteit
  • Leveringsbetrouwbaarheid
Klantbeoordeling 9,4
Wist je dat mensen voornamelijk naar beneden kijken, tijdens beurs, winkelen of welke activiteit dan ook? Dat betekent dat communicatie op de vloer het meest effectief is. Daarvoor leveren wij alle soorten vloerstickers die voorhanden zijn, van eenvoudige tijdelijke reclamestickers met anti-slip folie, tot 2-componenten vloerverf met wandelinformatie in parkeergarages bijvoorbeeld. Wij adviseren je graag naar onze mogelijkheden.

One-Stop-Shopping

Jij stuurt, wij navigeren Jij hebt een einddoel voor ogen. Vaak zijn er meerdere wegen om op dat doel uit te komen. Wij zijn je gids in het proces. Linksaf, of toch beter naar rechts? En wat zijn dan de vervolgstappen die daarbij horen? Als je wilt, dan verzorgen wij alles voor je, van A tot Z. Maar ook voor een deel van een traject kun je bij ons terecht. Je bepaalt zelf op welk moment je instapt, vanaf dat punt denken wij voor elke stap in het traject kritisch mee. Zo leiden we je via jouw gewenste weg naar het beste resultaat.

Ontwerp

Ontwerpen vraagt veel inlevingsvermogen om te snappen wat je precies wilt bereiken met je uiting. Wij zullen je hierin begeleiden tot een fantastisch design!

Productie

Omdat we veel producten in eigen atelier produceren, blijven wij flexibel en garanderen we de kwaliteit. Met die kennis kunnen we je optimaal adviseren!

Montage

Ook montage op locatie is een vak. Of het nu om montage van etched folie, stickers, borden, framedoeken of lichtreclame gaat, Sign en Meer verzorgt het allemaal!