• Kwaliteit
  • Advies
  • Flexibiliteit
  • Leveringsbetrouwbaarheid
Klantbeoordeling 9,4
Reclameborden komen in veel verschijningsvormen voor. Datzelfde geldt over de manier waarop wij die van een boodschap kunnen voorzien. Van print tot beplakken van gefreesde letters waardoor je een mooi schaduw effect creëert. Op locatie beplakken of vooraf in onze werkplaats. Wij verzorgen het en ontzorgen je totaal!

Opvallen met een reclamebord op maat

Steeds meer bedrijven kiezen voor deze effectieve vorm van communicatie voor kortetermijnpromotie. Onze reclameborden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten kunststof plaatmateriaal en maten, afgestemd op de locatie en de duur van gebruik. De duurzaamheid wordt bepaald door de gekozen materialen, met elk hun eigen specifieke eigenschappen. Hoe de reclame of afbeelding is aangebracht, speelt ook een rol.

Onze voordelen:

- Gratis inmeten
- Geen eigen ontwerp? Wij ontwerpen jouw reclamebord met de juiste impact.
- Productie in eigen huis
- Professioneel montage team
- 100% Garantie

One-Stop-Shopping

Jij stuurt, wij navigeren Jij hebt een einddoel voor ogen. Vaak zijn er meerdere wegen om op dat doel uit te komen. Wij zijn je gids in het proces. Linksaf, of toch beter naar rechts? En wat zijn dan de vervolgstappen die daarbij horen? Als je wilt, dan verzorgen wij alles voor je, van A tot Z. Maar ook voor een deel van een traject kun je bij ons terecht. Je bepaalt zelf op welk moment je instapt, vanaf dat punt denken wij voor elke stap in het traject kritisch mee. Zo leiden we je via jouw gewenste weg naar het beste resultaat.

Ontwerp

Ontwerpen vraagt veel inlevingsvermogen om te snappen wat je precies wilt bereiken met je uiting. Wij zullen je hierin begeleiden tot een fantastisch design!

Productie

Omdat we veel producten in eigen atelier produceren, blijven wij flexibel en garanderen we de kwaliteit. Met die kennis kunnen we je optimaal adviseren!

Montage

Ook montage op locatie is een vak. Of het nu om montage van etched folie, stickers, borden, framedoeken of lichtreclame gaat, Sign en Meer verzorgt het allemaal!