• Kwaliteit
  • Advies
  • Flexibiliteit
  • Leveringsbetrouwbaarheid
Klantbeoordeling 9,4
Veel banners en textielwanden worden na gebruik weggegooid. Maar dat is zonde, maak er na gebruik unieke tassen van! Zeker een banner die tot de verbeelding spreekt met een herkenbare/ kleurrijke print, kan perfect hergebruikt worden in de vorm van een sterke en mooie tas. Daarmee maak je ook vaak je klant of fan blij mee die er ook geld voor over zal hebben. Dus dan snijdt het mes ook nog een aan twee kanten!

Circulaire tassen

Wij maken van jouw signing die waarschijnlijk kort gebruikt word circulaire tassen! Circulaire tassen zijn een milieuvriendelijke en duurzame alternatieve voor traditionele plastic tassen. Hieronder vindt u enkele van de voordelen van circulaire tassen:

  • Duurzaam: Circulaire tassen zijn gemaakt van jouw signing en daar door is je bijdragen aan een vermindering van het afvalprobleem.
  • Stijlvol met jouw branding: Circulaire tassen van jou signing zijn uniek en waardoor ze een stijlvolle en trendy accessoire zijn.

  • Gemakkelijk te gebruiken: Circulaire tassen zijn sterk en handig in gebruik en bieden een uitstekende oplossing voor het dragen van boodschappen, boeken of andere items.
  • Reclame: Circulaire tassen vertellen dat je duurzaam bezig bent met je signing door ons GRNR label met QR code

Circulaire tassen bieden een milieuvriendelijke en duurzame oplossing voor het vervoeren van spullen en zijn bovendien stijlvol en eenvoudig in gebruik. Door het gebruik van circulaire tassen kun je bijdragen aan een gezondere planeet en tegelijkertijd je merk promooten.


No-Rest

We noemen dit op onze GRNR pagina het No-rest concept.

Lees meer over ons GRNR Label

No-Rest

We noemen dit op onze GRNR pagina het No-rest concept.

Lees meer over ons GRNR Label

One-Stop-Shopping

Jij stuurt, wij navigeren Jij hebt een einddoel voor ogen. Vaak zijn er meerdere wegen om op dat doel uit te komen. Wij zijn je gids in het proces. Linksaf, of toch beter naar rechts? En wat zijn dan de vervolgstappen die daarbij horen? Als je wilt, dan verzorgen wij alles voor je, van A tot Z. Maar ook voor een deel van een traject kun je bij ons terecht. Je bepaalt zelf op welk moment je instapt, vanaf dat punt denken wij voor elke stap in het traject kritisch mee. Zo leiden we je via jouw gewenste weg naar het beste resultaat.

Ontwerp

Ontwerpen vraagt veel inlevingsvermogen om te snappen wat je precies wilt bereiken met je uiting. Wij zullen je hierin begeleiden tot een fantastisch design!

Productie

Omdat we veel producten in eigen atelier produceren, blijven wij flexibel en garanderen we de kwaliteit. Met die kennis kunnen we je optimaal adviseren!

Montage

Ook montage op locatie is een vak. Of het nu om montage van etched folie, stickers, borden, framedoeken of lichtreclame gaat, Sign en Meer verzorgt het allemaal!