Sign en Meer .nl

PKN Rollup banner

bestel hier duurzame Rollup banners

PKN Rollup banners

Speciaal voor Kerk in Actie zijn vier rollup banners ontwikkeld. U ziet ze hieronder afgebeeld. De uitvoering van deze banners onderscheidt zich door duurzaamheid en kwaliteit. Bestel uw rollup banner snel en eenvoudig door onderstaand formulier compleet in te vullen en te verzenden. U ontvangt na bestelling een orderbevestiging en factuur. Levering vindt normaliter binnen vijf werkdagen plaats.

PVC-vrij

De rollup banner is van PVC-vrij materiaal gemaakt. Het is op dit moment het meest duurzame alternatief voor bannerdoek: hoogwaardig en duurzaam!

Hergebruik

Met de Protestantse Kerk in Nederland, waar Kerk in Actie deel van uitmaakt, is een inzamelsysteem opgezet. Is het doek verouderd of kapot, maar de cassette waarin het doek wordt opgerold nog goed? Dan kunt u het doek bij Sign en Meer laten vervangen. Dat betekent qua duurzaamheid een grote stap voorwaarts. De cassette is gemaakt van aluminium, een kostbare grondstof. Bovendien is het vervangen van een doek goedkoper dan de aanschaf een nieuwe set incl. cassette!.

Lightblock

Het door ons gebruikte PVC-vrije materiaal voor het doek laat nauwelijks tot geen licht door. Daardoor blijft de afbeelding optimaal zichtbaar, ook al staat de banner voor een raam of lichtbron.

Specificaties

De rollup banner heeft een standaard formaat van 85 cm breed bij 200 cm hoog. De cassette is van aluminium en eenvoudig op te zetten. De rollup banner wordt geleverd in een handzame, hoogwaardige draagtas met schouderband en wordt verstuurd in een kartonnen beschermdoos. Op de cassette zit een sticker met informatie over hoe u de banner kunt hergebruiken.

Bestelformulier

Bedragen zijn excl BTW en € 12,50 verzendkosten
Factuurgegevens

Verzendgegevens (indien afwijkend van factuurgegevens)

Overige